onsdag den 28. januar 2009

Rygtræning med teletubbies......

Til min store forbavselse kan de der teletubbies noget....Konrad kan nu ligge på maven i lidt mere end 5 min og tilmed grine samtidig




6 kommentarer:

Maomis sagde ...

Øj, hvor er han nuser som han ligger der og kigger. Ham kan man da slet ikke få nok af at kigge på.

Anonym sagde ...

Så fandt du Konrads motivationsfaktor hva Stine... Ej hvor fint! Så glemte han måske helt at ville i kontakt med sine hænder?

Anonym sagde ...

Jeg kan huske, at Gustav fik sin første Teletubbies-video, da han blev 1 år. Han var vældig glad for den. Så gik der en lang periode, hvor han ikke gad se den og nu er det så atter blevet hans foretrukne video.
De kan noget :)

Stooooooooooooooort kram :)

Majsen sagde ...

Han er simpelthen en nuller den lille Konrad. Imponerende at La La, Poo, Tinky Winky og Gipsy kan så mange tricks og tryllebinde de små i sådan en grad.

Jeg introducerede dem for min søn den dag han fyldte 7 måneder. Han var lidt urolig - der skulle ske noget kunne jeg mærke på ham. Fandt dem på nettet og VUPTI - hele hans verden var Tubbierne i 1½ år. Så blev de afløst af Traktor Tom i en periode. Herefter Sigurds Bjørnetime og andre film for de lidt større børn. Tro mig: det er ligeså mærkeligt, at sætte film tilbage på reolen som de vokser fra, som det er at pakke det tøj sammen der er for småt.

Line sagde ...

Det er en fornøjelse at være vidne til jeres udvikling og jeres Konrad... Altså han er bare kær... KRAMMER til ham fra Raja og mig...

Anonym sagde ...

Skønne billeder af en skøn unge!