torsdag den 15. maj 2008

Konrad 14 uger og 2 dage...

Så blev Konrads lille hjerte scannet for første gang. Indtil videre ser alt fint ud. Det var helt vildt hvad man kunne se. Mikkel og jeg tudede af lettelse da det langsont begyndte at gå op for os at damen der scannede synes det så fint ud det hele.....

Vi har siddet i solen - nydt livet, og været nede hs Klemens og fortalt ham de gode nyheder. Vi er sikre på at han er en glad og stolt storebror til Konrad!

5 kommentarer:

Heidi sagde ...

Aj altså. Selvom jeg ikke kender jer, bliver jeg meget rørt over at høre om jeres lille Konrad (flot navn). Sikke en lettelse det må være, at denne scanning er vel overstået.
Tanker fra Heidi

Maomis sagde ...

Tænk at I allerede ved at det er en lille Konrad der svømmer rundt derinde. Hvilken befrielse og lettelse det må have været i dag. Så kan jeg også bedre forstå at solen skinner som den gør.

Susanne sagde ...

Jeg husker følelsen. Jeg håber at Konrad kommer til at fylde jeres tilværelse med solskin og glæde.

Line sagde ...

Kære Stine og Mikkel
Hvor er det et fantastisk godt navn til en lille lillebror af Klemmens! Men tænk at de kunne se det allerede - altså en tissemand.
Hvor blir jeg lettet og glad over hjertet var som det skulle ...
Kærlige hilsner fra Line & co

Anonym sagde ...

Sådan!
Skide godt gået... og herligt at vide, at lille Konrads hjerte er fint. Det glæder mig oprigtig talt. Jeg kender til den følelse, man forlader Riget med efter sådan en besked... herefter blev mange ting så meget nemmere for os :)